AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA ŞÜPHELİ ŞAHSIN EVİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Akhisar’da narkotik ekipleri, şüpheli bir şahsın evinde yaptığı aramada 42 gram esrar maddesi ve çok sayıda sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi.

AKHİSAR’DA ŞÜPHELİ ŞAHSIN EVİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI
26 Şubat 2023 - 23:24

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Akhisar Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde şüpheli P.G’nin (44) ikametine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada iki parça halinde 42,87 gram esrar maddesi, 126 adet sentetik ecza, 20 adet ecstasy hap ele geçirildi. Şüpheli P.G, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınarak, hakkında adli işlem başlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.