AKHİSAR KULİS HABER

AK PARTİ AKHİSAR’DA TEMAYÜL YOKLAMASINI TAMAMLADI: FATİH FÜZÜN BİRLİK MESAJI VERDİ

AK Parti Manisa İl Teşkilatı, demokratik süreçlerini bir adım daha ileri taşıyarak temayül yoklamasını tamamladı. Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Füzün’ün de katıldığı bu önemli etkinlikte, partililer bir araya gelerek gelecek dönem için fikir birliği oluşturdu.

AK PARTİ AKHİSAR’DA TEMAYÜL YOKLAMASINI TAMAMLADI: FATİH FÜZÜN BİRLİK MESAJI VERDİ
26 Kasım 2023 - 17:28

Füzün, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, partinin birlik ve dayanışma ruhuna vurgu yaptı ve “Demokrasi adına önemli bir adım daha attık. Teşkilat Temayül Yoklamamızı başarıyla gerçekleştirdik. Bu süreçte, davamıza gönülden bağlı olan ve sevgiyle hizmet eden hemşehrilerime en içten selam ve muhabbetlerimi gönderiyorum. Bu çalışmaların, şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Partililer tarafından yoğun katılımın olduğu temayül yoklaması, parti içi demokrasinin güçlü bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Katılımcılar, gelecek dönemde yerel yönetimlerde görev alacak isimler hakkında görüşlerini belirterek, şehrin geleceğine yön verme fırsatı buldu.

Temayül yoklaması, AK Parti’nin yerel yönetimlerde aday belirleme sürecinin önemli bir parçası. Bu süreç, adayların belirlenmesinde parti tabanının görüşlerini yansıtma amacı taşıyor. Füzün ve diğer aday adayları, bu süreçte sergiledikleri performans ve aldıkları destekle, önümüzdeki dönemdeki potansiyel rollerine dair ipuçları vermiş oldu.

Parti teşkilatı, temayül yoklamasının sonuçlarını değerlendirirken, Füzün’ün birlik ve beraberlik çağrısının, partinin genel duruşunu ve birliktelik mesajını güçlü bir şekilde yansıttığına dikkat çekiliyor. Bu süreç, şehrin geleceğine dair ortak bir vizyon oluşturma yolunda atılan adımların başlangıcı olarak görülüyor.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.