AKHİSAR KULİS HABER

AK PARTİ’DE BAŞKAN ADAYI ÖMER İŞÇİ OLDU

Ak Parti’nin haftalardır beklenen Manisa’daki ilçe belediye başkan adayları belirlendi. Akhisar Belediye Başkan Adayının mevcut aday adayları arasında yer alan Ömer İşçi oldu.

AK PARTİ’DE BAŞKAN ADAYI ÖMER İŞÇİ OLDU
01 Şubat 2024 - 12:58

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi gösterildi. Ömer işçi Salih Hzılı’nın belediye başkanlığı döneminde yardımcılığını yapıyordu. Resmi açıklamanın ise 4 Şubat Pazar günü Manisa’ya gelecek olan MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından yapılması bekleniyor.

Öte yandan sızdırılan listeye göre Manisa’nın merkez ilçelerinin de adayları belirlendi.

İŞTE AK PARTİ’NİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Yunsuemre –Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler –Yavuz Kurt, Akhisar – Ömer İşçi, Soma – Egemen Bülent Türkmen, Kırkağaç – Fevzi Ok, Köprübaşı – Regaip Topuz, Gördes – Muhammet Akyol, Ahmetli – Ahmet Alhan, Demirci – Erhan Kara, Gölmarmara – Kamil Öz, Saruhanlı – Ekrem Cıllı.

ÖMER İŞÇİ KİMDİR?

Ömer İşçi, 12 Temmuz 1971’de Akhisar Hashoca Mahallesi’nde doğdu. Eğitim hayatına Misak-ı Milli İlkokulu’nda başladı.

Ortaokulu Ali Şefik Ortaokulu’nda tamamlayıp lise eğitiminden sonra Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Marka İletişimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Ayrıca Uluslararası Vizyon Üniversitesi’nde Psikoloji Eğitimi aldı.

2004-2019 yılları arasında Akhisar Belediye Meclis Üyeliği, 2004-2009 yılları arasında Akhisarspor Başkanlığı (Profesyonel liglerdeki ilk şampiyonluk), 2009-2019 yılları arasında Akhisar Belediye Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunmuştur. Ayrıca 2014-2019 yılları arasında Akhisar Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği,2014-2019 yılları arasında Akhisar Üniversitesi Yaptırma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde de yer almıştır.

Ömer İşçi siyasi olarak 2020-2023 yıllar arasında AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve Tanıtım Medya Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Evli ve bir kız ile bir erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.