AKHİSAR KULİS HABER

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

AKHİSAR 1922 SPOR KULÜBÜ KAHVALTIDA BULUŞTU

Akhisar 1922 Spor Kulübü, Yönetim Kurulu, Teknik ekip, futbolcular, futbolcuların ve yöneticilerin aileleri ile birlikte Soma’da düzenlenen kahvaltı salonunda bir araya geldi.

AKHİSAR 1922 SPOR KULÜBÜ KAHVALTIDA BULUŞTU
19 Şubat 2024 - 16:39

Soma’daki ev sahipliğini Akhisar 1922 Spor Kulüp Başkanı Şerafettin Kuşlar ve eşi Altyapılar Başkanı Yasemin Kuşlar üstlendi. Gelen tüm misafirler ile tek tek ilgilenerek samimi ve sıcak bir sohbet ortamında hem futbol konuşuldu hem sohbetler edildi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Futbolculara ve misafirlere hitaben yaptığı konuşmada, henüz 1 yıllık kulüp olmamıza rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Başkan Şerafettin Kuşlar, “Şampiyon olamazsak ta şampiyonluğu bir puan fark ile kaçırdık. Bu yıl hem A takım hem alt yapılar adına attığımız adımlar ve kat ettiğimiz yol ile gelecek sezonlarda daha iyi bir oyun sergileyeceğiz. Futbol dünyasında önemli olan fair play çerçevesinde müsabakaların centilmence oynanarak, futbol severlere güzel bir maç izlettirmektir.  Biz Akhisar 1922 olarak var olduğumuz sürece spora ve sporcuya verdiğimiz değeri başarılarımız ile taçlandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Herkesin eline emeğine sağlık. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Daha sonra bu sezon ligde gol kıralı olan Eray Açıkgöz’ e üzerinde ay yıldız olan güzel bir bileklik hediye ederek kendisine teşekkür etti. Ödül sonrası tüm futbolcular Eray Açıkgöz’ tezahüratla la ve alkışlarla sevgi gösterilerinde bulundular. Gol Kralı Eray’ın bu törende duygusal fakat bir o kadar mutlu olduğunu belirterek yönetime ve kulüp başkanlarına teşekkür etti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.