AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR BELEDİYESİ, AFET HARİTASINI YAYINLADI

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kentin acil durumlarla başa çıkabilmesi için önemli bir adım attıklarını duyurdu. Belediye internet sitesi üzerinden erişilebilen “Afet Haritası”nın artık halkın kullanımına sunulduğunu açıkladı.

AKHİSAR BELEDİYESİ, AFET HARİTASINI YAYINLADI
16 Ağustos 2023 - 10:48

Bu yeni uygulama, vatandaşların acil afet durumlarında gerekli bilgilere hızla ulaşabilmesini ve güvende olmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Başkan Dutlulu, yaptığı açıklamada, Afet Haritası’nın kritik bir öneme sahip olduğunu belirtti. Özellikle afet anlarında doğru ve güvenilir bilgilere ulaşmanın hayati bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Yeni sistem sayesinde vatandaşların AFAD toplanma noktalarından, aşevlerine, barınma alanlarına, kamu kurumlarına, eczanelere ve hastanelere kadar birçok kritik noktanın adres ve iletişim bilgilerine kolaylıkla ulaşabileceğini söyledi.

Akhisar Belediyesi’nin bu adımı, kentin halkının güvende olmasını ve afet durumlarında daha etkili bir yardım ve koordinasyon sağlamayı hedefliyor. Afet haritası sayesinde, vatandaşlar gerektiğinde en yakın yardım merkezine veya toplanma noktasına ulaşarak, acil durumlarla daha etkin bir şekilde baş edebilecekler.

AKHİSAR’IN AFET HARİTASIhttps://keos.akhisar.bel.tr:8081/keos/

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.