AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK KOROSU KONSERİ

Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan olarak sunduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Akhisar’da düzenlenen çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla kutlanacak.

AKHİSAR BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK KOROSU KONSERİ
22 Nisan 2024 - 13:18

Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan olarak sunduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Akhisar’da düzenlenen çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla kutlanacak. Etkinlikler kapsamında Akhisar Belediyesi tarafından 23 Nisan’a Özel Çocuk Korosu Konseri düzenlenecek. Çocuk Korosu, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.30’da Akhisar Belediyesi Parkiçi Sinema Salonu’nda sahne alacak. Konser ücretsiz olup, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek.

AKHİSAR’DA 23 NİSAN PROGRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çelenk sunma töreni ise 23 Nisan sabahı Milli Egemenlik Anıtı’nda yapılacak. Program, sabah 08.00’de başlayacak.

Gün boyunca çeşitli okullarda ve İstiklal Şehit Mustafa Çürük İlkokulu’nda düzenlenecek törenlerle öğrenciler, öğretmenler ve ilçe protokolü bayramı kutlayacak. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayacak programlar, ilçe milli eğitim müdürü ve öğretmenlerin konuşmalarıyla devam edecek. Öte yandan okullarda da bayram coşkusu yaşanacak. Çocuklar için özel olarak hazırlanan şenlikler ise Gölet Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.