AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ YENİ BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Akhisar’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği, yeni binasının açılışını törenle gerçekleştirdi.

AKHİSAR MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ YENİ BİNASI TÖRENLE AÇILDI
26 Eylül 2023 - 16:09

Akhisar’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği, Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Parkı içerisinde yeni hizmet binasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Açılışa Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, CHP Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Albay Hüseyin Borazan, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Üstün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Murat İpek ve birçok resmi ve sivil kurum temsilcisi katıldı.

Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Yeni Gülruh Camii Müezzini Hasan Hüseyin Türker’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. İlçe Müftüsü Muhammet Salman’ın yaptığı dua ile açılış resmi olarak gerçekleşti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Akhisar Temsilcisi Suat Taryan açılışta yaptığı konuşmada, “Bugün burada gazi kardeşlerimizle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizler Kıbrıs Barış Harekâtı’na katılarak vatanımıza hizmet ettik. Şehit olan, gazi olan tüm arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu güzel dernek binasını bizlere tahsis eden Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ise yaptığı konuşmada, “Gazilerimize duyduğumuz saygı ve minneti ifade etmek için bu güzel günü burada bir arada kutluyoruz. Onlar bizim gurur kaynağımızdır, kahramanlarımızdır. Bugün bu güzel alanı kendilerine tahsis etmekten mutluluk duyuyoruz. Gazilerimize ve şehitlerimize hiçbir zaman ne kadar minnettar olduğumuzu söylemek yetersiz kalır. Onların hizmetleri ve fedakarlıkları Türk milleti için sonsuz değer taşıyor. Yeni yerleri hayırlı olsun, burada güzel çalışmalar yaparlar umarım.” şeklinde konuştu.

Açılış sonrası katılımcılara tavuklu pilav ve helva ikram edildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.