AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR SİMGE İLE COŞTU

Akhisar Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Türkiye’nin en köklü 2’nci şenliği olarak bilinen 565’inci Çağlak Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde, Türkçe pop müziğinin sevilen isimlerinden Simge Sağın ‘Aşkın Olayım’, ‘Üzülmedin mi’ ve ‘Yankı’ gibi şarkılarıyla Akhisarlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

AKHİSAR SİMGE İLE COŞTU
30 Mayıs 2024 - 2:57

Akhisar Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Türkiye’nin en köklü 2’nci şenliği olarak bilinen 565’inci Çağlak Festivali etkinlikleri kapsamında Türkçe pop müziğinin sevilen isimlerinden Simge Sağın sahne aldı.

AKHİSARLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Gölet konser alanında sahne alan Simge’ye Akhisarlılar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişinin katıldığı konserde en çok sevilen parçalarını seslendiren başarılı şarkıcı, sahne performansı ve dansları ile de Akhisarlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Protokol uygulamasının yapılmadığı konserde Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar’a geldiği için Simge Sağın’a teşekkür ederek zeytin ve zeytinyağından oluşan hediye ve çiçek takdim etti.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.