AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA ARANAN İKİ ŞAHIS İLE BİR ÇALINTI MOTOSİKLET YAKALADI

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Akhisar’da iki günde üstte üste iki aranan şahıs ve bir çalıntı motosiklet yakalandı.

AKHİSAR’DA ARANAN İKİ ŞAHIS İLE BİR ÇALINTI MOTOSİKLET YAKALADI
18 Nisan 2024 - 13:59

Edinilen bilgiye göre, Devlet Karayolu üzerinde bir sürücü plakasız motosikleti ile seyir halindeyken polis ekiplerinin kontrol noktasından kaçmaya başladı. Polis ekiplerince, kovalamaca sonucu yakalanan ve kimlik tespiti yapılan şahsın UYAP sorgulamasında “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” suçundan arandığı ve hakkında 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. Ü.Ç. (37) ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Öte yandan, Ü.Ç.’nin kullandığı beyaz renkli plakası olmayan ve düz kontak şekilde olan motosikletin yapılan sorgulamasında 14 Aralık 2023 tarihinde Akhisar Polis Merkezi Amirliğince çalıntı kaydı olduğu tespit edildi. Ü.Ç. Emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

10 YIL 7 AY 15 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI!

Kent genelinde trafik ve asayiş denetimlerini sıkılaştıran Akhisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Seyit Ahmet Mahallesi 757 sokak üzerinde şüpheli M.T. (49) ’nin yapılan UYAP sorgusunda “kullanmak için uyuşturucu madde temini, kasten yaralama, hükümlü ve tutuklunun kaçması” suçundan aranan ve hakkında 10 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan M.T. emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak Cezaevine teslim edildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.