AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA AT ARABALI HIRSIZLIK: 5 TUTUKLAMA

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Reşatbey ve Efendi Mahallelerindeki iki ayrı evden hırsızlık olayını çözdü. At arabasıyla hırsızlık yaptığı tespit edilen 5 şüpheli çalıntı malzemelerle birlikte polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliler, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AKHİSAR’DA AT ARABALI HIRSIZLIK: 5 TUTUKLAMA
31 Ocak 2024 - 22:31

Akhisar’da, Reşatbey ve Efendi Mahallelerinde meydana gelen iki ayrı evden hırsızlık olayının failleri, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı. 30 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen hırsızlık olaylarında, evlerden televizyon, çelik tava tencere seti, fincan takımı, soba, demir profiller, alüminyum tepsi ve tencere gibi çeşitli eşyalar çalınmıştı.

ÇALINTI MALZEMELERLE BİRLİKTE YAKALANDILAR

Olayları gerçekleştiren şüphelilerin at arabalı şahıslar olduğu belirlendi. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Haciishak Mahallesi’nde yaptığı geniş çaplı operasyonda, çalınan malzemelerle birlikte 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler M.P, K.P, A.Ç, Y.P ve B.M, 31 Ocak 2024 tarihinde adli makamlara sevk edildi. Şüpheliler, adli makamlarca sorgulandıktan sonra her biri ayrı suç ve dosyalardan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.