AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA AZILI KABLO HIRSIZI YAKALANDI!

Akhisar’da “Hırsızlık” ile “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında; birçok hırsızlık olayına adı karışan ve Kablo hırsızlığı suçuna yakalanan 1 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

AKHİSAR’DA AZILI KABLO HIRSIZI YAKALANDI!
22 Nisan 2024 - 13:47

Akhisar İlçe jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri, kentte son dönemde artan kablo hırsızlığı olayının aydınlatılması için Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla çalışma başlattı. Jandarma ekipleri saha çalışmalarının ardından Rahmiye, Çamönü ve Hacıosmanlar mahallelerinde meydana gelen hırsızlık vakalarının aydınlatılmasında kilit rol oynadığı belirlenen M.İ. (21) isimli şüpheliyi tespit etti. JASAT ekiplerinin titiz çalışmaları neticesinde şüpheli M.İ. yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan M.İ.’in daha önceki suçlardan dolayı 9 yıl hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Firari hırsız hakkında ‘Hırsızlık ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma’ suçlarından yasal işlemler başlatıldı. İşlemlerinin ardından M.İ. Akhisar Süleymanlı T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.