AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA HAVAYA ATEŞ AÇAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI!

Akhisar’da dün gece saatlerinde İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanlığı binasının bulunduğu sokak üzerinde havaya ateş açan 3 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin alkollü olduğu belirlendi.

AKHİSAR’DA HAVAYA ATEŞ AÇAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI!
09 Nisan 2023 - 9:06

Konuyla ilgili Manisa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “08.04.2023 günü saat 23.00 sularında Akhisar Hürriyet Mah. 15. Sokak üzerinde bulunan bir banka önünde, bir binek otomobilden silah kullanmak suretiyle havaya doğru 3 el ateş edilmiş; aracın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, araç sürücüsü ve araçta bulunan 2 şüpheli suç aleti olan silahla birlikte yakalanmış, bunların yapılan alkol muayenelerinde alkollü oldukları tespit edilmiştir. Şüphelilerden biri, silahta bulunan 3 mermiyi de alkolün etkisi ile havaya sıktığını beyan etmiştir. Her 3 şüpheli şahıs mevcutlu olarak sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.