AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINDA 3 KİŞİ YAKALANDI

Akhisar’da kaçaklığın önlenmesi için yapılan çalışmalar çerçevesinde bir otomobil ve 2 ayrı işyeri adresine düzenlenen operasyonda; bandrolsüz boş makaron, elektronik sigara, sarma sigara, kıyılmış tütün ve kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

AKHİSAR’DA KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINDA 3 KİŞİ YAKALANDI
27 Mart 2024 - 22:12

Alınan bilgilere göre, Akhisar’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Akhisar KOM Büro Amirliği ekiplerince, kaçaklığın önlenmesi için yapılan çalışmalar çerçevesinde bir otomobil ve 2 ayrı işyeri adresine operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, M.P. (55) isimli şahsa ait araçta yapılan aramalarda 130 bin dal bandrolsüz boş makaron ele geçirildi. R.K. (41) ve E.Y. (25) isimli şahısların işyerinde yapılan aramada ise ele geçirilen 53 adet elektronik sigara, 3 bin 560 adet sarma sigara, 10 kilogram kıyılmış tütün ve 20 paket gümrük kaçağı sigaraya el konuldu.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.