AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince Şehzadeler, Akhisar ve Salihli’de sahte içki üreten imalathanelere düzenlenen operasyonda 5 ton 939 litre şarap, 359 litre rakı, 328 litre etil alkol, 11 litre viski, 6,5 litre votka, 17 adet içki aroması ve içki imalatında kullanılan ürünler ve düzenekler ele geçirildi.

AKHİSAR’DA SAHTE İÇKİ OPERASYONU
01 Kasım 2023 - 20:38

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Şehzadeler, Akhisar ve Salihli ilçelerinde sahte içki üretmek amacıyla imalathane kurulduğu, bu ürünlerin piyasaya sürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekiplerce yapılan çalışma ve takibin ardından, şüphelilerin kurmuş oldukları sahte içki üreten imalathanelere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

10 KİŞİ GÖZLATINA ALINDI

Adreslerde yapılan aramalarda, 5 ton 939 litre şarap, 359 litre rakı, 328 litre etil alkol, 11 litre viski, 6,5 litre votka, 17 adet içki aroması ve içki imalatında kullanılan ürünler ve düzenekler ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 10 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.