AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA YER GÖK KIRMIZI BEYAZ!

Akhisar Belediyesi Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle cadde ve sokakları Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri ve Türk bayraklarıyla donatıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşlara çağrıda bulunan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Hem merkezde hem de köylerimizde hep birlikte ev ve işyerlerimizi, camlarımızı, balkonlarımızı, ulusal bağımsızlığımızın simgesi Ay Yıldızlı Türk Bayraklarıyla donatalım.” dedi.

AKHİSAR’DA YER GÖK KIRMIZI BEYAZ!
24 Ekim 2023 - 16:26

Akhisar Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılına kentin dört bir yanına Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri ve Türk bayrakları ile donatarak hazırlanıyor.

“HAYDİ AKHİSAR! BALKONLARIMIZI AY YILDIZLI TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATALIM”

Sosyal Medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Besim Durlulu, “Cumhuriyetimizin 100. yaşında Akhisar’ımızı bayraklarla donatmaya devam ediyoruz. Haydi Akhisar! Hem merkezde hem de köylerimizde hep birlikte ev ve işyerlerimizi, camlarımızı, balkonlarımızı, ulusal bağımsızlığımızın simgesi Ay Yıldızlı Türk Bayraklarıyla donatalım.” ifadelerini kullandı.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.