AKHİSAR KULİS HABER

BACAYA SIKIŞAN KEDİ KURTARILDI

Akhisar’da bir kedinin bacaya sıkıştığı üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri kediyi sıkıştığı yerden büyük bir titizlikle kurtardı.

BACAYA SIKIŞAN KEDİ KURTARILDI
25 Mart 2024 - 20:56

Cumhuriyet Mahallesindeki bir apartmandan kedi seslerini duyan vatandaşlar durumu Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı Akhisar itfaiye amirliği ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine hızla olay yerine gelen ekipler kedinin kurtarılması için titiz bir çalışma başlattı. Ekiplerin büyük bir incelikle yaptığı çalışma sonucunda, kedi bacadaki sıkışık durumundan zarar görmeden kurtarıldı. Kurtarma operasyonu, mahalle sakinlerinin de rahatlama yaşamasını sağladı.

Kurtarılan kedi, kontrol amacıyla veteriner tarafından muayene edildi. Herhangi bir sağlık problemine rastlanmayan kedi, daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı. Bu olay, itfaiye ekiplerinin sadece insanlar için değil, hayvanlar için de ne kadar önemli bir görev üstlendiğini bir kez daha gösterdi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.