AKHİSAR KULİS HABER

BAŞKAN BESİM DUTLULU YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

2019 yılından bu yana Akhisar Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Ecz. Besim Dutlulu, 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Akhisar Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıkladı. Göreve bir 5 yıl daha talip olduğunu dile getiren Dutlulu, “Akhisar’ımızı daha güzel bir geleceğe taşımak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

BAŞKAN BESİM DUTLULU YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI
30 Kasım 2023 - 18:13

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, bugün CHP Akhisar İlçe Başkanlığı’na giderek, adaylık başvurusunu ilçe yönetimine teslim etti.  

Dutlulu, “5 sene önce Akhisar Belediyesi için yola çıktığımızda dedik ki insan ayırt etmeyeceğiz, mahalle ayırt etmeyeceğiz. O partili bu partili demeyeceğiz Akhisar’daki her bir vatandaşımızın belediyesi olacağız dedik. Bugün sokakta dolaştığım zaman şunu görüyorum ki, Akhisar halkı bunu benimsemiş Akhisar halkı bunu görmüş. Biz Akhisar’da her bir sokağa, her bir mahalleye, her bir köye eşit hizmet götürdük. Birilerinin cebini doldurmadık. Cemaatlerin, iş adamlarının ve müttehitlerin cebini doldurmaktık. Akhisar’ın limitli ve kısıtlı kaynaklarını tekrar Akhisar halkına döndürdük. Bazıları rahatsız oldu ama şunu görüyorum ki Akhisar’ın çok büyük bir çoğunluğu hizmetlerimizden mutlu, bizlere güveniyor, bizlerin arkasında buda bize büyük mutluluk veriyor.” dedi.

Konuşmasının devamında belediye başkanı olmaya devam etmek istediğini kaydeden Dutlulu, ” Bugünlerde vatandaşlarımız bir anket çalışması çatısı altında telefonla aranıyor. Bu anketi biz yapmıyoruz. Büyükşehir Belediyesinde kimi görmek istiyorsunuz? diye soruyorlar. Bizleri de 3 numaraya koymuşlar ama ben açık söyleyeyim ben ilk günden beri aynı yerdeyim. Akhisar’da yapacağımız çok iş var. Akhisar’da zaten açık farkla bir seçim kazandık ama bu seçimi daha da farklı kazanmamız lazım. Şimdi bize düşen görev, Akhisar’da öyle bir farkla kazanmalıyız ki artık Akhisar’da Akhisar Belediyesini engellemeye çalışan AK Partili arkadaşımız, abimiz kalmasın. Artık Akhisar’da hizmetin önü açılsın. Akhisar’da hizmetin önünün açılması tek şartı bizim bu belediye seçimlerinde açık ara farkla kazanmamız lazım. Açık bir şekilde söylüyorum, Akhisar Belediye Başkan Adayıyım ” ifadelerini kullandı.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.