AKHİSAR KULİS HABER

BAŞKAN DUTLULU, BASIN BAYRAMI’NDA GAZETECİLERLE BULUŞTU

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Akhisar’da görev yapan basın mensupları ile buluştu. Başkan Dutlulu gazetecilerin bu özel gününü kutlayarak “Basında sansürün kaldırılışının 115. yıl dönümünde, halkın doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilenmesi için her şart ve koşulda sadece gerçeklerin peşinde koşan tüm basın emekçilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlarım ”dedi.

BAŞKAN DUTLULU, BASIN BAYRAMI’NDA GAZETECİLERLE BULUŞTU
24 Temmuz 2023 - 17:09

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu,24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla, Kayalıoğlu Mahallesi’ne kazandırdıkları Cumhuriyet Parkı Kahvaltı Salonu ev Aile Çay Bahçesi’nde Akhisar’ın ulusal ve yerel basın çalışanlarıyla bir araya geldi.Buluşmaya, Başkan Dutlulu’nun yanı sıra Akhisar Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri de eşlik etti.

Türlü zorluklarına rağmen, halkın bilgilenmesi için gece gündüz yoğun mesai ile çalışan basın mensuplarının bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Dutlulu, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ben öncelikle Akhisar halkı adına yaptığınız bu kutsal görevde başarılarınızın devamını diliyor ve hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki Akhisar’da bu işleri yapıyorsunuz. İyi ki Akhisar halkını bilgilendiriyorsunuz. Biz, Akhisar Belediyesi olarak sizleri çok önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri yerel ve ulusal basın emekçilerimizle ikili ilişkilerimizi çok iyi tutmaya çalıştık. Sizlerden aldığımız geri bildirimlere bakacak olursak bu işi de başardığımızı düşünüyoruz. Çünkü yerel basının desteklenmediği, yerel basının öne çıkmadığı bir şehirde gerçekten haber almanın mümkün olmadığını düşünüyoruz ve haber alma mümkün olmadığı zaman da bu sefer tamamen dedikodu mekanizmalarının işi dönüyor. O dedikodu mekanizmalarının önünü kesmenin en güzel yönü de sizlersiniz. Haberin doğru kaynağını alarak, halkı doğru şekilde bilgilendiriyorsunuz. Ben bu bakımdan sizlere teşekkür ediyorum. Biz de sizlere birlikte şeffaflık ilkesine dayalı ilişkimizi devam ettireceğiz. Dilediğiniz her konuyu şeffaf bir şekilde bize sorabilirsiniz. Biz de tüm şeffaflıkla cevap veririz. Bir şey olduğu zaman yeri geliyor bire bir konuşuyoruz. Sizlerin yılda bir kere değil her zaman yanındayız. Cümlelerimi sonlandırırken, Dürüst, tarafsız ve ilkeli bir şekilde mesai harcayan tüm basın emekçilerimizin bayramını bir kez daha kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.