AKHİSAR KULİS HABER

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yeni dönemde Akhisar’ın 3 mahallesinde daha belediye kreşi açacaklarını belirterek ilçedeki kreş sayısını 6’ya çıkaracaklarını söyledi.

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ
22 Mart 2024 - 15:16

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Akhisar halkının destekleri ile Akhisar Belediye Başkanı seçilen ve görevini başarıyla sürdüren Başkan Besim Dutlulu, hizmet ve yatırım dolu 5 yılı geride bıraktı. Akhisar için 5 yıl daha hizmet etmek istediğini söyleyen Dutlulu, Seyitahmet, Efendi ve Hürriyet Mahallesi Kreşlerine ek olarak yeni dönemde 3 tane daha mahalle kreşi açacaklarını duyurdu.

YENİ KREŞLER CUMHURİYET, HACIİSHAK VE ATATÜRK MAHALLESİ’NE YAPILACAK

Yeni kreşlerin Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Mahallesi ve Hacıishak Mahallesi’ne yapılacağını söyleyen Başkan Dutlulu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2019 yılında Akhisar’daki çocuklara ve ailelerine verdiğimiz sözleri tek tek tuttuk. Şimdi yeniden söz veriyorum; mahalle kreşlerimizin sayısını arttıracağız.

Efendi, Seyitahmet ve Hürriyet Mahallesi kreşlerimize Atatürk, Cumhuriyet ve Hacıishak Mahallesi kreşlerimizi ekliyoruz. Şu anda kreşlerimizden 200’ün üzerinde çocuğumuz faydalanıyor. Bu sayıyı arttıracağız. Belediye kreşlerimizin ücretleri diğer kreşlere oranla çok daha ekonomik.  Modern ve temiz sınıfları bulunan, çocukların tüm ihtiyaçlarının karşılandığı kreşlerimizde müzik, resim, boyama ve türlü oyunlarla çocuklarımız eğlenerek eğlenerek öğrenecek, anne ve babalar da gönül rahatlığıyla işlerine gidebilecekler. Bu hizmetimiz sadece çocuklarımıza değil, ailelere de oldukça fayda sağlıyor. Akhisar’ımız için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.