AKHİSAR KULİS HABER

BAŞKAN DUTLULU’DAN COŞKULU PROJE TANITIMI

Akhisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Besim Dutlulu, salonları dolduran coşkulu kalabalığın desteğiyle yeni dönem projelerini anlattı; Dutlulu, “Akhisar halkımızın desteğiyle inşallah 31 Mart akşamı zaferi de böyle coşkuyla kutlayacağız” dedi.

BAŞKAN DUTLULU’DAN COŞKULU PROJE TANITIMI
08 Mart 2024 - 15:55

Akhisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, 31 Mart’ta gerçekleşecek mahalli idareler seçimleri öncesinde yeni dönemde hayata geçirmek istediği projelerini anlattı.

Akhisar Tütün Otel Salonu’nda düzenlenen Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu’nun kente değer katacak projelerinin anlatıldığı toplantıya, Manisa Milletvekili A. Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı İlksen Uludağ ve il yöneticileri, CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve ilçe yöneticileri, geçmiş dönem belediye başkanları, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salon tamamen dolarken binlerce vatandaş da proje tanıtım toplantısını canlı yayından takip etti. Proje tanıtım toplantısı adeta dev bir mitinge dönüşürken yaklaşık 400 kişinin Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılımı ile rozet takma töreni düzenlendi.

Başkan Dutlulu, sunumun ilk kısmında pandemi ve yaşanan deprem süreçlerinde yaptığı çalışmalar ile tüm zorluklara rağmen Akhisar’a kazandırdıkları hizmetlerden bahsetti. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi, Şehit Reşat Ergin Ulucami Cumartesi Pazarı,  Hanpaşa Güneş Enerji Santrali, Boyalılar Güneş Enerji Santrali,  Seyitahmet Mahallesi Sağlık Ocağı, Mahalle Kreşleri (Seyitahmet-Efendi-Hürriyet), Süt Kuzusu Projesi, Etüt Merkezi, Akhisar Belediyesi Aşevi, Ambulans ve Hasta Nakil Hizmeti, Spor Merkezi, Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti, Kapalı İşçi Durakları, Kadın ve Aile Danışma Merkezi, Sağlıklı Yaşam ve Danışma Merkezi, Sahipsiz Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanı, Ücretsiz Bisiklet Hizmeti, Bisiklet ve Trafik Eğitim Parkı, Beton Santrali,  Karavan Park, Kayalıoğlu Sosyal Tesisi,  Bakkal Kart Hizmeti, Yakacak Yardımları, Esnaf Destek Paketleri, Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri, 144 yeni park, beldelere meydan düzenlemeleri, yeni spor ve oyun sahaları, masa tenisi salonu, Çağlak Güreşleri, unutulmaz konserler, Kadın ve Tarım Kooperatifleri, Tarımsal Kalkınma Hamleleri, Engelsiz Kafe, Çağlak Parkı ve Kafesi, Zeytin Kafe, Kadın Emeği ve Sanat Sokağı, Ücretsiz İnternet Hizmeti gibi birbirinden önemli projeler katılımcılara Başkan Dutlulu tarafından anlatıldı.

Yeni dönem projelerini 2 başlıkta ele alan Başkan Besim Dutlulu, tarımda, sanayide, teknolojide, turizmde, eğitimde, sanatta, kültürde her bakımdan Akhisar’a değer katacak birbirinden önemli projeleri ile ilçeyi Türkiye’de tanınır bir cazibe merkezi yapmayı hedeflediklerini söyledi.

‘Biz halkımıza bazıları gibi hayal satmayacağız. Nasıl ki 5 yılda Akhisar’ımıza birbirinde değerli hizmetler kazandırdıysak yeni dönemde de aynı azim ve kararlılıkla, halkımız için çalışmaya devam edeceğiz’ diyen Başkan Besim Dutlulu’nun yeni dönem projeleri şu şekilde;

Başkan Dutlulu, sunumun ikinci kısmında Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa hayata geçirecekleri projelerini açıkladı. Besim Dutlulu’nun, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ile birlikte Akhisar’da hayata geçireceği projeler şu şekilde;

Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu tarafından sunulan projeler hem salondaki kalabalıktan hem de canlı yayından takip eden Akhisar halkı tarafından büyük ilgi gördü.

“TÜM GÜCÜMÜZLE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Akhisar’a yeniden baharı getirmek için kollarını sıvadıklarını söyleyen Başkan Besim Dutlulu, çok çalışacaklarının sözünü vererek şu şekilde konuştu; “Akhisar için hedeflerimizi, projelerimizi ve vizyonumuzu paylaştığımız proje tanıtım toplantımızı yoğun bir katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Bugün burada olan ve canlı yayında bizleri seyreden tüm halkımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’ta halkımızla birlikte omuz omuza verip, Akhisar’ımızı daha huzurlu, daha yaşanabilir, daha mutlu bir kent yapmak için tüm gücümüzle çalışacağız.”

“BESİM BAŞKANIN HİZMETLERİNİ ÖRNEK OLARAK ANLATIYORUZ”

Başkan Dutlulu’nun konuşmasının ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, “23 gün kaldı. 23 gün sonra Besim Başkanımız yeniden Akhisar Belediye Başkanı olacak. Hem de Ferdi kardeşiniz Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Besim başkanın hayata geçirdiği güzel işleri Manisa’nın 17 ilçesine yaymak benim boynumun borcu olsun. Bu projeler benim Akhisar halkına sözümdür. Besim başkanın hayata geçirdikleri ile gurur duyuyor her yerde örnek olarak anlatıyoruz. Hiç merak etmeyin; her şey güzel olacak” dedi.

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılan yaklaşık 400 Akhisarlı vatandaşa rozetleri takıldı. Toplu fotoğraf çekimlerinin ardından toplantı sona erdi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.