AKHİSAR KULİS HABER

BAŞKAN DUTLULU’YA ZEYTİNLİOVA’DAN TAM DESTEK

31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir zaman kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Akhisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, halk buluşmaları kapsamında Zeytinliova mahallesinde vatandaşlar ile buluştu.

BAŞKAN DUTLULU’YA ZEYTİNLİOVA’DAN TAM DESTEK
18 Mart 2024 - 3:16

Zeytinliova Mahallesinde büyük bir destek ile karşılanan Başkan Besim Dutlulu’ya Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ferdi Zeyrek de eşlik etti.

Mahalle sakinleri tarafından havai fişekler ve meşaleler ile coşkulu şekilde karşılanan Başkan Dutlulu ve Başkan Adayı Ferdi Zeyrek‘e adeta sevgi seli vardı.

Davul zurna eşliğinde, Zeytinliova Mahalle Muhtarı Gülten Demir tarafından çiçekler ile karşılanan iki başkan adayı burada öncelikle kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi.

Vatandaşlar ile tek tek sohbet eden Başkan Dutlulu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kendisi ve Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek için destek istedi.

“ÇALIŞKAN VE GÜLER YÜZLÜ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZLA DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Sonrasında miting alanında konuşan Başkan Dutlulu, beldelere yapılan hizmetler ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Dutlulu ; “Yıllardır hizmetten mahrum kalan ve bizimle birlikte hizmete kavuşan Zeytinliova Mahallemizi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ferdi Zeyrek ile birlikte ziyaret etmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Çalışkan ve güler yüzlü belediyecilik anlayışımızla inşallah şehrimize çok daha güzel hizmetler kazandıracağız. Misafirperverlikleri ve destekleri için Zeytinliova halkına çok teşekkür ederim ”dedi.

“YEREL SEÇİMLERDE HİZMETE OY VERİLİR”

Göreve geldiği gün parti rozetini çıkararak, Türk bayrağı rozetini taktığını hatırlatan Başkan Dutlulu, 5 yıllık görev süresinde hiç kimseyi ayırmadan herkese eşit hizmet ulaştırdıklarını söyledi. Başkan Dutlulu, konuşmasına şöyle devam etti; “5 yılda çok çalıştık ama bir şeyi hiç yapmadık; AK Partili, MHP’li veya İYİ Partili diye kimseyi ayırmadık. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde her bir vatandaş benim kardeşim, abim, ablam, hemşehrim oldu. Herkese eşit hizmet ettim. Yerel seçimlerde hizmete oy verilir. Partizanlık yapılmaz. Biz nasıl ki hizmetlerimizi yaparken kimseyi ayrıştırmadıysak, halkımızdan da aynı şekilde hizmete ve çalışkanlığa oy vermesini istiyorum.

“BİZ YAPTIK ONLAR GİDİP POZ VERDİ”

Ben hayatım boyunca gidip ‘bankamatiği ben getirdim’ diye bankamatik önünde poz vermedim. Zeytinliova’ya bankamatik gelmesini Akhisar Belediyesi encümeninde çıkaran biziz; ama gidip önünde poz verenler AK Partililer. 15 senede Akhisar’ın kırsalına ne yaptılar da Zeytinliova bankamatiği önünde poz veriyorlar. Zeytinliova Belediyesi’ni kapatarak buraya en büyük kötülüğü yaptılar; şimdi kapattıkları beldeye gelip oy istiyorlar. Seçim olmasa hiç gelmeyecekler. Takdir Zeytinliova halkımızın.

“HALKIMIZ NE İSTİYORSA O HİZMETİ YAPACAĞIZ”

Bizim Zeytinliova Mahallemize yaptığımız hizmetlere ve gerçekleştirdiğimiz ziyaretlere hem Zeytinliova halkı hem de muhtarımız şahittir. Bilmeyenlere de hizmetlerimizin yer aldığı broşürler yaptık, anlatıyoruz, gösteriyoruz. Biz onlar gibi hizmetleri kafamıza göre, kapalı kapılar ardında yapmıyoruz; buraya geliyoruz, muhtarımız ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz ve onlara soruyoruz,  Zeytinliova’nın neye ihtiyacı var diye. Halkımız hangi hizmeti istiyorsa o hizmeti yapıyoruz; böyle de olmaya devam edecek.

DUTLULU’DAN ZEYTİNLİOVA’YA YENİ MEYDAN SÖZÜ

5 yılda Zeytinliova’da çok güzel işler yaptık. İnşallah ikinci dönemimizde buraya çok güzel bir meydan kazandıracağız. Proje çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlandığında Zeytinliova halkımızın çok seveceği ve rahat bir nefes alacağı şık ve modern bir meydan yapacağız. Zeytinliova halkının hizmet edene ve çalışana sahip çıkacağına ve 31 Mart’ta sandıkları patlatacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ZEYREK “AKHİSAR HALKI ARTIK ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRMEYECEK”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Neredeyse gitmediğim köy girmediğim sokak kalmadı. Her gittiğim yerde vatandaşa bir dokundum bin ah işittim. Yalnızca Zeytinliova’nın değil bütün yerlerde su, altyapı, kanalizasyon, yollar, kan ağlıyordu. Bunun bir tane nedeni vardı. Çünkü bunları görmezden gelmeyi tercih eden bir tane Büyükşehir Belediye Başkanı vardı. Kendisi İzmir’de oturur haftada bir iki gün Manisa’ya gelir. Öyle kör olmuştu ki bunların hiçbirisini görmüyordu. Birde halkımın feryadı vardı. Öyle bir feryattı ki onları duymamayı tercih ediyordu. Ama şunu unuttu; Akhisar’da Akhisar’ın Evladı Besim Dutlulu’yu unuttu. Manisa’da sizlerin kardeşi Ferdi Zeyrek’i unuttu. Unutsun. 16 gün kaldı. Halkımızı bu kötü idarecilerden de bu kötü hizmetlerden de kurtaracağız. Zeytinliova halkı, Akhisar halkı bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden tam anlamıyla faydalanacak, üvey evlat muamelesi görmeyecek” dedi

“O YOLLARI SICAK ASFALT İLE SİZLERİN HİZMETİNE SUNMAK BENİM BOYNUMUN BORCU OLSUN”

Zeyrek, konuşmasına şöyle devam etti; “Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı en son Zeytinliova’ya ne zaman geldi? 10 yıl olmuş. Bir kere Zeytinlova’ya gelmemiş biri sizin dertlerinizi nereden bilecek. Gelirken yolları gördüm içler acısı. Besim Başkanımla dolaştım. Besim Başkanın az önce anlattığı gibi sizin kullanmanız için asfalt yapmış ama maalesef bundan habersiz olan bir Büyükşehir Belediye Başkanı, buraları gelmiş kazmış, maalesef yollarınızı bu hale getirmiş. Size söz o yolları sıcak asfalt ile sizlerin hizmetine sunmak benim boynumun borcu olsun”dedi.

Konuşmaların ardından Zeytinliova halkı, Başkan Besim Dutlulu ve Ferdi Zeyrek ile hatıra fotoğrafları çekildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.