AKHİSAR KULİS HABER

BESİM DUTLULU’DAN HODRİ MEYDAN ÇAĞRISI

Akhisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, son günlerde sosyal medyada hakkında ortaya atılan yalan ve iftira niteliğindeki iddialara karşı sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Paylaşım, yapılan yorumlarla Akhisar’da gündem oldu. Besim Dutlulu, Adalet ve Kalkınma Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’yi canlı yayında tartışmaya çağırdı. “Hodri meydan!” dedi.

BESİM DUTLULU’DAN HODRİ MEYDAN ÇAĞRISI
14 Mart 2024 - 16:54

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin yerel seçim çalışmaları kapsamında hazırlanıp sosyal medya da paylaşılan video üzerine açıklamalarda bulunan Besim Dutlulu, Ak Parti adayını canlı yayında tartışmaya davet etti.

“HODRİ MEYDAN!”

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala Akhisar siyasetinde yeni tartışmalar gündeme geldi. Akhisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada hakkında ortaya atılan yalan ve iftira niteliğindeki videolu iddialara karşı sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Paylaşım, Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer ve Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu’nun karşılıklı yorumlarıyla Akhisar’da gündem oldu. Dutlulu, Adalet ve Kalkınma Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’yi ve Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer’i canlı yayında tartışmaya çağırdı. “Hodri meydan!” dedi.

Dutlulu’nun davet içeren paylaşımında, “ Seçim döneminde rakiplerimiz hakkında bırakın yalan yanlış, iftira dolu videoları ve ithamları, rakibim 15 sene belediyeyi yönetmiş bir belediye başkan yardımcısı olmasından dolayı elimizde çok veri olmasına rağmen kendisini rencide edecek bir tane bile video yapmadık, yaptırmadık, hatta arkadaşlarımıza yorumlarında bile ölçülü olmalarına rica ettik. Ramazan ayı geldi, ayın ruhuna uygun olarak bu son 16 gün de ilkeli duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz. Siyaset ve seçim kazanmak her şey değildir, hayatta daha önemli ilkeler vardır. Sevgi ve saygılarımla.”  İfadeleri yer aldı.

İŞTE O GÜNDEN OLAN PAYLAŞIM VE YORUMLAR:

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.