AKHİSAR KULİS HABER

BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI ZEYREK AKHİSAR’DA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından ilk ilçe ziyaretini Akhisar’a gerçekleştirdi.

BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI ZEYREK AKHİSAR’DA
05 Nisan 2024 - 17:37

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından ilk ilçe ziyaretini Akhisar’a gerçekleştirdi. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ile Cuma namazını Çamönü Mahallesi’nde kılarak vatandaşlar ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, mahallelerin ihtiyaçları ve talepleri hakkında bilgiler aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, verilen sözleri tutma konusunda kararlı olduğunu belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Halkın kendilerine olan güveninin farkında olduklarını ve bu sorumlulukla hareket ettiklerini dile getirdi. Dutlulu, Akhisar’ı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir yapmak için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini söyledi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.