AKHİSAR KULİS HABER

CHP, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK

Yaklaşan yerel seçimler öncesi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

CHP, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK
18 Aralık 2023 - 14:20

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçimler öncesi hareketli günler yaşanıyor. Hafta sonu Manisa’da gençlik kolları başkanlarıyla buluşan Genel Başkan Özgür Özel, toplantının tamamlanmasının ardından özel görüşmeler gerçekleştirdi. Manisa’daki CHP’li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ile de bir araya gelen Özel, adaylık konusunu masaya yatırdı.

Toplantıda, CHP’nin Manisa’da nasıl bir strateji izleyeceği ve hangi adayın şehrin dinamiklerine uygun olacağı konusunda fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi. Özellikle Manisa’nın sosyo-ekonomik yapısı, seçmen eğilimleri ve mevcut siyasi durum göz önünde bulundurularak, partinin mutlak galibiyet hedefleyen bir aday belirleme süreci devam ediyor.

Kulislerde, eğer uygun bir alternatif bulunamazsa, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak öne çıkabileceği konuşuluyor. Dutlulu’nun mevcut performansı ve popülerliği, onu bu görev için güçlü bir aday yapabilir.

Özgür Özel ve CHP’nin Manisa’daki stratejisi, seçimlere doğru kentin siyasi geleceği açısından belirleyici olacak. Genel Başkan Özel ve diğer belediye başkanları, seçim öncesi stratejilerini belirlemek ve Manisa’nın ihtiyaçlarına uygun politikalar geliştirmek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını vurguladılar.

Bu toplantılar ve değerlendirmeler, CHP’nin Manisa’da nasıl bir yol haritası izleyeceğini ve yerel seçimlerde hangi adayla yarışacağını netleştirecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağına dair resmi bir açıklama yapılana kadar, bu konu parti içinde ve kamuoyunda merakla takip edilmeye devam edecek.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.