AKHİSAR KULİS HABER

ERGÜN GÖREVİ FERDİ ZEYREK’E DEVRETTİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek görevi devralmak için belediyeye geldi. Zeyrek, belediye binası önünde coşkuyla karşılandı. Belediyede Zeyrek’i karşılayan Cengiz Ergün koltuğu Ferdi Zeyrek’e devretti.

ERGÜN GÖREVİ FERDİ ZEYREK’E DEVRETTİ
03 Nisan 2024 - 18:42

Manisa Büyükşehir Belediyesinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek 2009 yılından bu yana görevini sürdüren Cengiz Ergün’den Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini teslim aldı.

İlk mesajında kendisine oy veren ve vermeyen tüm Manisalılara teşekkür ederek başlayan Başkan Zeyrek, “Bundan sonraki yapacağımız hizmetlerde, atacağımız her imzada 1,5 milyon kişiyi, tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözeterek ve onların vebalini taşıyarak hizmet edeceğime ve bunun altına bu şekilde imza atacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Devir teslim törenine CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, parti teşkilatları, ilçe başkanları ve çok sayıda Manisalı vatandaş katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesine gelmesiyle birlikte belediye binası önünde coşkuyla, alkışlarla ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Zeyrek, eski Başkan Cengiz Ergün’den görevi devralmak üzere başkanlık makamına geçti.

Törende konuşan Eski Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye’de olduğu gibi Manisa’mızda demokrasinin değişmez kuralı sandık vatandaşın önüne gitti. Ve halkın kararı vatandaşımızın kararı. Bizim ona sözümüz yok. Ben mevcut değerli kardeşimizi seçimde göstermiş olduğu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bize oy vermiş vermemiş bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. 15 yıl Manisa’ya hizmet etmiş biri olarak bizleri bugüne çıkaran Rabbime şükürler olsun. Tabii ki koltuklar kimseye baki değil. Koltuklar gibi bugün varız yarın yokuz. Bunu hep söyledik. Sonuçta birileri gelecek, birileri gidecek. O açıdan ben bundan sonraki süreçte vatandaşlardan almış olduğu destekle seçilmiş Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e başarılar diliyorum” dedi.

“YARIN MANİSA’MIZ İÇİN KOLLARIMIZI SIVAYACAĞIZ”

Düzenlenen törenle görevi devralan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “31 Mart yerel seçimlerinde sandık iradesi ve demokrasinin vazgeçilmez temel taşı olan seçimlerde halkımızın teveccühünü kazanmış biri olarak bugün itibariyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Manisa’mda yaşayan 1,5 milyon insana adil eşit bir hizmet götüreceğimden kimsenin hiçbir şüphesi olmasın. Bu devraldığımız koltuğu başkanımızın az önce dediği gibi devraldığımız şekilde devretmeyi de Allah bizlere nasip etti. Bugün buradayız. Yarın Manisa’mız için kollarımızı sıvayarak bize oy atan, oy atmayan, herkese eşitliği getirecek ve herkesin derdini dinleyip derman olmaya çalışacak bir Ferdi Zeyrek göreceksiniz beş yıl boyunca” dedi.

“MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KAPILARI MANİSA’DA YAŞAYAN HERKESE AÇIK OLACAK”

Tüm Manisalılara teşekkür ederek sözlerini noktalayan Başkan Zeyrek, şunları söyledi: “5 yıl boyunca Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kapıları Manisa’da yaşayan herkese sonuna kadar açık olacak. Bundan sonraki yapacağımız hizmetlerde, atacağımız her imzada 1,5 milyon kişiyi, tüyü bitmemiş her yetimin hakkını gözeterek ve onların vebalini taşıyarak hizmet edeceğime kimsenin şüphesi olmasın. İlerleyen günlerde şeffaf bir belediyeciliği göreceksiniz. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olduğumu göreceksiniz.  Bizi destekleyen veya desteklemeyen ama gönlü bizimle olan tüm hemşehrilerime tekrar teşekkür ederim.”

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.