AKHİSAR KULİS HABER

HASTA NAKİL AMBULANSI HİZMETİ İLE HASTALARIN YANINDA

Akhisar Belediyesi, yaşlı, engelli ve yatalak durumda olan hastaların sağlık kuruluşlarına ulaşımını sağlayan Hasta Nakil Ambulansı ve personeli ile 2019-2024 yılları arasında 4.500 vatandaşa hizmet verdi.

HASTA NAKİL AMBULANSI HİZMETİ İLE HASTALARIN YANINDA
17 Ocak 2024 - 19:14

Halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyesi asfalt döşemeden  park yapımına, çocuklara süt dağıtmaktan, Pazaryeri yapımlarına kadar Akhisar halkının ihtiyaçlarına yönelik birçok farklı hizmette çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlar için en hayati konulardan olan sağlık alanında da hizmetlerine devam eden Akhisar Belediyesi, Hasta Nakil Ambulansı hizmeti ile hastaların yanında olmaya devam ediyor.

Yaşlı, engelli ve yatalak durumda olan hastaların evlerinden alınarak, sağlık kuruluşlarına ulaşımını sağlayan tam donanımlı Hasta Nakil Ambulansı, Mart 2019 tarihinden bugüne kadar 4.500 vatandaşa hizmet verdi.

Vatandaşlar bu önemli hizmetin titizlikle devam etmesini sağlayan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkürlerini iletirken, Akhisar Belediyesi’nin sosyal yardım ve destek konularında daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olduğunu belirtti.

‘Akhisar halkının sağlığı ve huzuru her zaman bizim önceliklerimiz arasındadır’ diyerek sözlerine başlayan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ; “Hasta Nakil Ambulansı hizmetimiz ile acil tıp teknisyeni personelimiz hasta, yaşlı, engelli ve yatalak durumda olan hastaların, evlerinden sağlık tesislerine ulaşımını titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden bu güne 4.500 vatandaşımızın hastane ve sağlık kuruluşlarına ulaşımını sağladık. Sadece Akhisar ve Manisa değil, Türkiye’nin birçok farklı şehrindeki hastanelere vatandaşlarımızı götürüyoruz. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.