AKHİSAR KULİS HABER

HASTANEDE AYAKTA POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLMEYECEK!

Akhisar’da yaklaşık 3 saat süren şiddetli sağanak yağış sonrası su baskını yaşayan Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde yatan hastalar başka hastanelere sevk edildi. Başhekimlik, hastanede ayakta poliklinik hizmeti verilmeyeceğini belirtti.

HASTANEDE AYAKTA POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLMEYECEK!
18 Haziran 2023 - 23:38

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinden çevre il ve ilçelere sevk edilen hasta sayısının 62’ye yükseldiği açıklandı. Güvenlik amaçlı elektrikleri kesilen hastanede hasta nakilleri için Manisa genelinden ve İzmir, Afyon, Balıkesir’den takviye ambulanslar ilçeye sevk edildi. Durumu kritik hastalar öncelikli olarak ambulanslarla Manisa il merkezi ve çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edildi. Bodrum katı ve acil kısmı su basan hastanede bir yandan su tahliye çalışmaları bir yandan da hasta nakillerinin devam ettiği bildirildi.

AYAKTA POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLMEYECEK!

Su tahliye çalışmalarının sürdüğü Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği basın açıklaması yayımladı.

Basın açıklamasında, “18.06.2023 tarihinde bölgemizde yaşanan yoğun yağışa bağlı su taşkınları nedeniyle hastanemizde oluşan teknik ve altyapısal problemlerin çözümlenmesi için 19.06.2023 Pazartesi günü her iki hastanemizde ayaktan poliklinik hizmeti verilmeyecektir, tüm halkımıza duyurulur” denildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.