AKHİSAR KULİS HABER

KULİS HABER WHATSAPP KANALI AÇILDI

Bünyesinde Instagram, Facebook ve Messenger’ı da bulunduran Meta, haberleşme platformu WhatsApp üzerinde Kanal isimli hizmetini kullanıma açtı. akhisarkulishaber.com, WhatsApp Kanalı açtı. “Akhisar Kulis Haber | Son Dakika Akhisar Haberlerini” takip ederek son dakika haberlere anında erişebilirsiniz.

KULİS HABER WHATSAPP KANALI AÇILDI
20 Ekim 2023 - 23:24

WhatsApp Kanalımızdan, Akhisar’ın son dakika gelişmelerini, gündem, siyaset, eğitim, sağlık, asayiş, kültür-sanat, ekonomi, teknoloji, spor, haberlerini yakından takip etmenizi sağlayacak.

Bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız bu linke tıklayarak abone olabilirsiniz.

Eğer WhatsApp hesabınızda Kanallar’ı göremiyorsanız, uygulamanızı güncelleyin.

Akhisar Kulis Haber | Son Dakika Akhisar Haberlerinin kanalına katıldıktan sonra bildirimleri almak için ekranın üzerindeki çan işaretini tıklayın. Bunu istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.

Kanal üzerinden haberler, fotoğraflar, videolar ve anketler paylaşılabilecek.

Kanallar, “Güncellemeler” ekranının altında yer alırken, iPhone’larda bu bölüm Sohbetler, Topluluklar, Aramalar, Ayarlar kısmının yer aldığı en altta bulunuyor. Android telefonlarda ise ekranın üzerinde görülüyor.

TELEFONUNUZ GÖZÜKMEYECEK

Son Dakika Akhisar Haberleri kanalını takip ederseniz, hesabı yöneten adminin iletişim bilgilerine erişemeyeceğiniz gibi güvenlik gerekçeleriyle sizin iletişim bilgileriniz de kimseyle paylaşılmayacak.

WhatsApp Kanal’daki mesajlar 30 gün saklı tutulduktan sonra silinecek.

‎WhatsApp’ta Akhisar Kulis Haber | Son Dakika Akhisar Haberleri kanalını takip edin:

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.