AKHİSAR KULİS HABER

MANİSA VALİLİĞİNDEN FIRTINA UYARISI!

Manisa Valiliği, bu sabah saatleri itibariyle etkisini göstermesi beklenen kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini bildirerek vatandaşları uyardı.

MANİSA VALİLİĞİNDEN FIRTINA UYARISI!
08 Ocak 2024 - 1:25

Manisa Valiliği, il genelinde rüzgârın bu gece saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini bildirerek vatandaşları uyardı. Manisa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “ Yapılan son değerlendirmelere göre; Manisa il genelinde halen güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına (50-80 km/saat, yer yer 90 km/saat) şeklinde esmeye devam eden rüzgârın, Manisa’nın Merkez ve çevresi ile batı ilçelerinde (Saruhanlı, Turgutlu, Akhisar, Soma, Kırkağaç) bugün öğleden sonraya kadar aynı yönlerden ve aynı devam edeceği tahmin edildiğinden, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadeleri kullandı.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.