AKHİSAR KULİS HABER

METEOROLOJİ’DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Manisa için çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılarak vatandaşların tedbirli olması istendi.

METEOROLOJİ’DEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
10 Kasım 2023 - 17:13

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarı şöyle: “Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Manisa il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Yunusemre, Şehzadeler, Turgutlu, Saruhanlı, Akhisar, Soma ve Kırkağaç ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (50-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 11 Kasım 09.00’da başlaması beklenen çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın 12 Kasım 12.00’a kadar devam etmesi bekleniyor.”

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.