AKHİSAR KULİS HABER

ÖMER İŞÇİ, MAHALLE MİTİNGLERİNİN İLKİNİ EFENDİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine günler kala siyaset meydanları ısınmaya başladı. AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, ilk mahalle mitingini Efendi Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

ÖMER İŞÇİ, MAHALLE MİTİNGLERİNİN İLKİNİ EFENDİ’DE GERÇEKLEŞTİRDİ
22 Mart 2024 - 14:51

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde son iki haftaya girilirken, Akhisar’da bir seçim klasiği olan “mahalle gezileri” seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, ilk mahalle mitingini Efendi Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

İlçe teşkilat binası önünde oluşturulan kortej, mitingin yapılacağı Efendi Mahallesi üzerindeki miting alanına yürüdü. Ömer İşçi, seçim şarkılarının da eşlik ettiği yürüyüş sırasında, evlerinin balkon ve pencerelerine çıkarak el sallayan vatandaşları selamladı. İşçi ‘ye destek amacıyla yürüyüşlere partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Efendi Mahallesi üzerindeki kurulan seçim standında vatandaşlara seslenen Ömer İşçi, Akhisar’a yapılması planlanan projelerini anlattı. Destek istedi. “Büyük projeler için hazırız ve kararlıyız” dedi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.