AKHİSAR KULİS HABER

ÖZGÜR ÖZEL, KİLİS’TE AKHİSAR’I KONUŞTU

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Kilis’te düzenlediği mitingde konuştu. Çiftinin zor zamanlar geçirdiğini belirten Özel, “üzüm vardı üzüm diye bir şey kalmadı çok ürün kaybedildi. Zeytincilik var ama sadece yağ sıkılıyor oysaki zeytinin en çok zeytin ağacı olan ilçe Akhisar. Elekle zeytin numaralandırması, zeytinlerin sofralık diye ayrılması ve bambaşka bir pazarın açılması için Akhisar Belediyemizle, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kilis Belediyesi ortak çalışacak” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL, KİLİS’TE AKHİSAR’I KONUŞTU
25 Mart 2024 - 16:01

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kilis‘te düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.

Miting konuşmasında çiftinin durumuna değinen Özgür Özel, “çifti zor zamanlar geçiriyor. Çiftçinin canına okudular. Üzüm vardı üzüm diye bir şey kalmadı çok ürün kaybedildi. Zeytincilik var ama sadece yağ sıkılıyor. Oysaki zeytinin en çok zeytin ağacı olan ilçe Akhisar’dan geliyorum, Manisa’dan geliyorum. Elekle zeytin numaralandırması, zeytinlerin sofralık diye ayrılması ve bambaşka bir pazarın açılması için Akhisar Belediyemizle Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kilis Belediyesi ortak çalışacak” dedi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.