AKHİSAR KULİS HABER

POLİSİN YAKALADIĞI ŞAHSIN ÜZERİNDEN ‘CEPHANELİK’ ÇIKTI

Akhisar’da, Ü.Ç. isimli bir şahıs tüfekle havaya ateş açarak olay yerinden kaçmaya çalıştı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipleri hızla harekete geçerek Ü.Ç.’yi yakaladı. Yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramada çok miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

POLİSİN YAKALADIĞI ŞAHSIN ÜZERİNDEN ‘CEPHANELİK’ ÇIKTI
10 Ekim 2023 - 14:23

Akhisar’da dün gece saat 01.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi 214. Sokak’ta Ü.Ç. isimli bir şahıs tüfekle havaya ateş açarak olay yerinden kaçmaya çalıştı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipleri hızla harekete geçerek Ü.Ç.’yi yakaladı. Yakalanan şahsın üzerinde iki farklı marka tüfek, bu tüfeklere ait şarjörlerde toplamda 6 dolu kartuş bulundu. Ayrıca bir toplu tabanca ve olay yerinde 1 adet boş kartuş da ele geçirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polisin etkili çalışmaları sonucunda yakalanan Ü.Ç. isimli şahıs hakkında soruşturmanın başlatıldığını ve olayın detaylarının araştırıldığını bildirdi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.