AKHİSAR KULİS HABER

ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLER DENETLENDİ

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı Akhisar, Alaşehir, Kula, Salihli, Soma Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirlikleri şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik denetim gerçekleştirildi. Yapılan kontrollerde, kusurlu görülen 50 araç ve sürücüsüne toplamda 95 bin 778 TL para cezası uygulandı.

ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLER DENETLENDİ
23 Ekim 2023 - 12:59

Trafik kazalarının önlenmesi, araç sürücülerinin trafik kurallarına uyma düzeylerinin üst seviyeye çıkarılması amacıyla şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan araçlara yönelik Manisa genelinde denetim gerçekleştirildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı Akhisar, Alaşehir, Kula, Salihli, Soma Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirlikleri tarafından 20-22 Ekim 2023 tarihlerinde 14 ekip 28 personel ile gerçekleştirilen “Şehirlerarası Yolcu Taşıyan Araçlar Denetimi” sonucunda 820 araç ve sürücüsü kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde, kusurlu görülen 50 araç ve sürücüsüne 2918 sayılı karayolları trafik kanunu kapsamında 9 sürüye takograf kullanmamak, 17 sürücüye hız kurallarına uymamak, 24 sürücüye ise diğer trafik maddelerince toplamda 95 bin 778 TL para cezası uygulandı.

Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edeceği belirtildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.