AKHİSAR KULİS HABER

SOMA’YA ÖZEL İZLEM ANAOKULU AÇILIYOR

Emniyet Teşkilatında 25 yıl görev süresini başarılarla tamamlayan, görevini başarıyla yaparken Kadına Şiddet, Aile İçi Şiddet ve Bağımlılık Şiddet konularında mesleğinin bilgi ve deneyimleri ile yazdığı kitaplarla da Yazarlık ünvanı alan Özlem Özbek, son görev yeri olan Soma’da açılış hazırlıkları yapılan Özel İzlem Anaokulu ile kariyerini taçlandırdı.

SOMA’YA ÖZEL İZLEM ANAOKULU AÇILIYOR
17 Ocak 2024 - 18:23

Emniyet Teşkilatında 25 yıl görev süresini başarılarla tamamlayan, görevini başarıyla yaparken Kadına Şiddet, Aile İçi Şiddet ve Bağımlılık Şiddet konularında mesleğinin bilgi ve deneyimleri ile yazdığı kitaplarla da Yazarlık ünvanı alan Özlem Özbek, son görev yeri olan Soma’da açılış hazırlıkları yapılan Özel İzlem Anaokulu ile kariyerini taçlandırdı. Emniyet Teşkilatından emekliye ayrılan Özbek, Soma’da Özel İzlem Anaokulu Okul Müdürlüğü koltuğuna oturdu.

‘GELİŞİMİ BİRLİKTE İZLEYECEĞİZ’  

Başarılı Bir Anaokulu oluşturduklarını dile getiren Özel İzlem Anaokulu Okul Müdürü Özlem Özbek şunları söyledi.

“Heyecanlıyız. Başarılı Bir Anaokulu Oluşturuyoruz. Hem fiziksel hem de sistem olarak yapılanları inceledik. Daha iyisini yapmaya karar verdik.  Birinci önceliğimiz iyi bir sisteme sahip olmaktı. Sistem her anlamda düşünülmeliydi.  Eğitim yaklaşımından içerideki hizmet standartlarına, donanımlı ve öğrenmeye açık kendini geliştiren öğretmene kadar birçok konuda detaylı bir çalışma hazırladık. Çünkü ancak bu sayede ortaya kurumsal bir yapı çıkar ve herkes kendi işini bilir. Karmaşa yaşanmaz. Eğitimin nasıl verileceği, hangi sistemle hareket edeceğimiz çok önemliydi. Eğitimin bir felsefesi olmalı. Çocuklar dört duvar arasında kalmamalı, Bahçe etkinliklerinden, toprağa temas, Hayvan dostları ile zaman geçirme ve düzenli Doğa Yürüyüşleri gibi tüm detayları tasarladık. Diğer hizmet alanlarını da düşündük. Sanatsal, sporsal ve bilimsel faaliyetlerin yanında, yabancı dil eğitimi ve alanında uzman öğretmenlerimiz ile Kendimizi bir veli gibi kabul ederek yola çıktık. Kendimize şunu sorduk, ‘Veli Anaokulunda Ne görmek ister?’ anlayışı ışığında Çocuklarımız için En iyiyi araştırdık ve şimdi Mükemmele en yakın noktadayız bunu çok kısa bir zaman dilimi içerisinde açılış hazırlığında olduğumuz Özel İzlem Anaokulumuz ile çocuklarımıza, Velilerimize ve tüm Somalılara hissettireceğiz”

Bizler de Akhisar Kulis Haber olarak çıktığı bu kutsal yolda kendisine başarılar dileriz.  

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.