AKHİSAR KULİS HABER

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

SÜLEYMANLI SPOR SAHA VE BAKIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Akhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yer alan spor sahalarında bakım onarım çalışması gerçekleştiriyor. 1.Amatör ligde 22 puanla lider durumda olan Süleymanlı Spor tesislerinde de bakım onarım çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

SÜLEYMANLI SPOR SAHA VE BAKIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
05 Aralık 2023 - 16:17

1.Amatör ligde 22 puanla lider durumda olan Süleymanlı Spor tesislerinde Akhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından saha bakım onarım çalışmaları hızlandı.

Süleymanlı spor ikinci başkanı Recep Doral, “Sahamızda kapak atma çalışmalarına devam ediyoruz. Bu atılan kapak sayesinde çimler daha çok köklenerek geliştiği için hem daha çok yeşeriyor hem de futbol oynamak için daha zemin düz alan haline geliyor, futbol zevkini arttırıyor. Genel anlamda bizler her maçtan sonra sahanın bakımına, çizimine önem veriyoruz. Yan tarafta ki halı sahayı da bakıma alarak gençleri de orada futbol oynamaya teşvik ediyoruz. Bu gençleri iyi olanlardan as takıma monte ediyoruz.  Biz sadece kendi önümüzdeki kalan maçlara bakıyoruz. Rakiplerimizin maçları ve puanları bizi ilgilendirmiyor. Her takım şampiyonluğa oynuyor. Ligin amacı da zaten şampiyonluğa ulaşabilmek için takımlarımız ter döküyorlar” dedi.

Spora ve sporcuya önem verdiklerini belirten Doral, “bize desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen amatör spora katkılarından memnuniyet duyduğumuz Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve ekibine Süleymanlı spor olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.