AKHİSAR KULİS HABER

ZEYTİN TARLALARINI JANDARMA KOMANDO TİMLERİ KORUYOR

Kırkağaç’ta zeytin tarlaları, hasat zamanında meydana gelebilecek hırsızlık olaylarına karşı jandarma komando timleri tarafından gece görüş cihazları, termal kameralar ve devriye faaliyetleriyle korunuyor.

ZEYTİN TARLALARINI JANDARMA KOMANDO TİMLERİ KORUYOR
20 Ekim 2023 - 0:52

Kırkağaç’ta hasat döneminde meydana gelebilecek hırsızlık olaylarına karşı güvenliğinin artırılması için birtakım önlemler alındı. Jandarma komando timleri bölgede 24 saat esaslı çalışma başlatarak, envanterlerindeki gece görüş cihazları ve termal kameralar dahil her türlü teknolojik teçhizatı kullanarak, olabilecek hırsızlıkların engellenmesi için görev yapıyor.

JANDARMA DEVRİYELERİ ZEYTİN HIRSIZLARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma asayiş birimleri de devriye faaliyetleriyle bölgeyi sürekli kontrol ederek, vatandaşları başta arazi ve depolarına güvenlik kamerası kurmaları konusunda yönlendirip, almaları gereken bireysel tedbirler konusunda bilgi veriyor.

Öte yandan, dün bölgede başkasına ait bir tarladaki zeytinleri çalan 4 şüpheli suçüstü yakalanarak adli makamlara sevk edilirken, ele geçen ürünler sahibine teslim edildi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.