AKHİSAR KULİS HABER

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

AKHİSAR BELEDİYESİ’NDEN AKHİSARSPOR’A DESTEK ZİYARETİ

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve beraberindeki heyet, Akhisarspor’un Yılmaz Atabarut Tesislerine bir destek ziyaretinde bulundu.

AKHİSAR BELEDİYESİ’NDEN AKHİSARSPOR’A DESTEK ZİYARETİ
20 Ocak 2024 - 0:08

Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Tınazlı, Ekrem Kayserili, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve yönetim kurulu üyeleri, teknik ekibin ve futbolcuların morallerini yükseltmek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyarette başarı dileklerini iletti.

Bu önemli buluşmada Akhisarspor Başkanı Öner Alanç, spora ve sporculara verilen destekten ötürü Akhisar Belediye Başkanı Dutlulu ve ekibine teşekkürlerini sunarak, takımın yanında olmalarının motivasyon açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Akhisarspor, Belediye Başkanı ve beraberindeki heyetin ziyaretiyle, şehrin yerel yöneticilerinden aldığı destekle güçlenirken, Belediye Başkanı Dutlulu bu tür etkinliklerin şehirde sporun ve gençliğin gelişimi adına önemini vurgulayarak, “Futbol sadece bir oyun değil, aynı zamanda şehrimizin birleştirici ve motivasyon kaynağıdır. Belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız,” dedi.

Belediye ve takım arasındaki bu sıcak ilişki, Akhisar’ın spor alanında ilerlemesine katkıda bulunması beklenen bir dayanışma örneği olarak görüldü. 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.