AKHİSAR KULİS HABER

ESKİ CEZAEVİ, NİKAH SARAYI VE SERGİ SALONU OLACAK

Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, kentin ortasında yıllardır atıl vaziyette bekleyen Eski Cezaevi alanına Nikah Sarayı ve Sergi Salonu yaparak, bölgeyi kentin yaşam merkezlerinden biri haline getireceklerini açıkladı. Dutlulu, “Burayı en kısa sürede, bir yaşam merkezi haline getirerek, Akhisar halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

ESKİ CEZAEVİ, NİKAH SARAYI VE SERGİ SALONU OLACAK
21 Mart 2024 - 18:06

Yaptığı başarılı hizmetleri ile Türkiye’nin en başarılı ilçe belediye başkanları arasında gösterilen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ilçeye değer katacak projelerini açıklamaya devam ediyor.

BÖLGENİN YAŞAM MERKEZİ OLACAK

“Yıllardır şehrimizin ortasında kanayan bir yara olan Eski Cezaevi’ni bölgenin yaşam merkezi haline getireceğiz” diyerek projenin detaylarından bahseden Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bu alanı halkımıza kazandırmak için ilk dönemimizde çok mücadele ettik.  Projelerimiz belli bir seviyeye geldi. Herkesin şikayet ettiği, yıllarca atıl vaziyette bekleyen Eski Cezaevi alanına yapacağımız Nikah Sarayı ve Sergi Salonu ile halkımıza en iyi hizmeti sunacağız. Şehrimizin önemli merkezlerinden birisi olacak bu alan, nikah organizasyonlarının yanı sıra sergi ve konser salonu olarak da kullanılabilecek. Türkiye’nin birbirinden değerli sanatçılarının ürettikleri sanat eserleri bu salonda Akhisar halkı ile buluşacak. Eski belediye hizmet binasını nasıl şehrimize kültür ve sanat merkezi olarak kazandırdıysak, burayı da Akhisar halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.