AKHİSAR KULİS HABER

AKHİSAR’DA 29 BİN 346 ÖĞRENCİNİN YARIYIL TATİLİ BAŞLADI

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemi Akhisar’da 29 bin 346 öğrencinin karne almasıyla başladı.

AKHİSAR’DA 29 BİN 346 ÖĞRENCİNİN YARIYIL TATİLİ BAŞLADI
19 Ocak 2024 - 23:44

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. 11 Eylül’de başlayan okullarda yarı yıl tatili başladı. Akhisar’da çıraklık eğitimi dahil resmi ve özel okullarda 29 bin 346 öğrenci karne alarak tatile çıktı. Atatürk İlkokulundaki karne törenine Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Borazan, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Galip Kocaman, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Murat İpek ve Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Öğrencilere kitap hediye eden Kaymakam Kütük, törenin ardından basın mensuplarına öğrencilerle aynı heyecanı paylaştığını dile getirdi.

Kaymakam Kütük, öğrencilere verilen yarıyıl tatilinin önemine değinerek, ikinci döneme daha hazırlıklı ve dinlenmiş olarak dönmeleri gerektiğinin altını çizdi. Öğrencilere tatil süresince dışarıda vakit geçirmeleri, telefon ve tablet kullanımını sınırlamaları ve çeşitli etkinliklere katılmaları tavsiyesinde bulundu.

2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi ise 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Copyright © 2023 Tüm Hakları Saklıdır. Akhisar Kulis Haber Sitesinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video,vb.) kaynak gösterilmeksizin kullanılamaz.